Am revenit! De aceasta data cu o noua versiune a site-ului agentiei hostess Allure Events, mai intuitiva, bine structurata, usor de accesat si cu o interfata user-friendly. Compatiblitatea cu tabletele si telefoanele mobile (iOS sau Android) a fost punctul de plecare al noului site. Necesitatea unei astfel de imbunatatiri era vizibila, iar noi ne-am conformat.

Noua versiune a www.allureevents.ro pastreaza filosofia noastra “keep it simple”, prin designul aerisit, elegant, care sa permita cat mai usor identificarea informatiilor necesare si accesarea lor.

Versiune in limba engleza:

Un lucru de care suntem mandri este lansarea versiunii in limba engleza a www.allureevents.ro . Consideram ca traducerea site-ului a venit ca o consecinta a cererii clientilor externi, tot mai numerosi in ultimul timp. Pe aceasta cale le multumim pentru ca apeleaza la serviciile hostess Allure Events si speram ca noua interfata sa inlesneasca relatiile si comunicarea.

Modificari:

Dorim sa pastram si chiar sa imbunatatim dialogul si relatia cu promoterii Allure Events, de aceea am creat o pagina dedicata lor (www.allureevents.ro/inscriere), unde pot gasi toate informatiile despre inscriere in baza noastra de date, precum si un formular cuprinzator care sa releve cat mai bine descrierea fiecaruia.

Am introdus in oferta de servicii tarife speciale pentru colaboratorii nostri: agentii de publicitate, firme organizatoare de evenimente, dar si firme nou infiintate, care sa stimuleze contractarea serviciilor hostess, sampling si distributie pliante ale agentiei noastre, Allure Events.

Formularul de cerere oferta a fost modificat pentru a facilita solicitarea unei cotatii de pret. Campurile formularului au fost create pentru a intelege cat mai bine modul de organizare al campaniei sau evenimentului desfasurat de Dumneavoastra.

Pagina de contact a fost dotata cu o harta interactiva care sa va permita localizarea noastra pe harta, dar si cu doua butoane care sa va redirectioneze catre formularele de cerere oferta sau inscriere in baza de date.

Am creat in partea inferioara a paginii o sectiune numita Footer in care se regasesc o scurta descriere a agentiei Allure Events, datele de contact si link-uri catre paginile social media. Acestea pot fi accesate indiferent de pagina unde va aflati.

Social media:

Ne-am aliniat cerintelor actuale ale mediului online prin crearea mai multor pagini: de facebook, twitter, google +. Pentru a vizualiza ultimele proiecte, pentru a fi la curent cu ultimele joburi sau pentru a face parte din baza noastra de date va rugam sa adaugati paginile noastre: